marți, 19 iulie 2011

Tort sani
A fost ziua finului meu ieri.

M-am tot gandit cum sa imi impresionez eu un pic finutzul si m-am gandit pana la urma sa ii fac cadou o pereche de sani:) Din blat normal..... adica tort sani :))

Si m-am apucat de facut pasta cu o seara inainte. Tot din MM. De data asta mi-a iesit mai bine decat cand am facut pasta pt tortul soacrei mele. Si cred ca am descoperit si unde am gresit prima data, am topit prea tare MM la microunde si cred ca s-a stricat. (l-am topit 1 min pe 800 W si s-a distrus pe margine ca fierbea). Acum am pus cuptorul pe 650 W si l-am topit 1 min dar am deschis cuptorul de 2 ori si am amestecat. Deci pasta mi-a iesit ok zic eu.

Tot seara am construit tortul, adica doua castroane umplute cu diferite creme:

in prima parte a fost crema de visine + frisca + iaurt visine
a doua parte a fost umplut cu doua tipuri de crema: una e lamaie+ menta+frisca, cea de-a doua a fost ciocolata+ menta+ frisca.

Surpriza a fost pe masura , finului meu (tare "sensibil" la gusturi de felul lui:)) i-a placut si tortul in exterior dar si in interior:))- minune mare:)) Am incercat sa il fac cu ingrediente cat mai putin dulci sa fie pe placul lui:)). A fost un tort foarte bun, asta e si parerea invitatilor dar si a mea ):P
Poze cu sectiune nu am ca mi s-a stricat aparatul foto:((. Dar totusi am primit una sa vedeti si voi arata tortuletul facut de mine :)) Partea dreapta s-a lasat deoarece a fost mai agresat de catre prietenii finului care l-au bagat cu nasul in ...parte:))
Am nimerit si culoarea sutienului de baie :)) e exact ca al finei mele atata la ca ca ii lipsesc niste oglinzi care sunt aplicate pe el :))
Cat despre distractia de la suflatul lumarii...las pozele sa vorbeasca:))


**nu pot pune mai multe poze ca nu am cerut drept de autor:)). Poza cu fata lui la vederea tortului e mortala:))**

La multi ani draga finule!!! Sa fi sanatos, fericit si la punga gros:))

Si bineteles ii multumesc din nou Giovannei care e extraordinara in munca ei dar si ca om si care m-a ajutat cu multe sfaturi si trucuri.

Niciun comentariu: