luni, 18 iulie 2011

Tort cu fluturasi Mara

Anul trecut pe vremea asta am facut un tort pentru fetita unei colege de servici.
Pe atunci nu stiam eu mare lucru despre torturi, nu incercasem pasta de zahar niciodata... dar aveam deja un blog de mancare, am facut primul tort spiridus (diplomat) pe care l-am dus la servici de 8 martie asa ca tortul Marei de anul trecut a venit ca o rugaminte a colegei mele.
Si a aratat asa:cu printese la dorinta mamei Marei.
Anul asta a venit din nou rugamintea de a-i face un tort Marei la implinirea varstei de 4 ani.
Mama mi-a spus ca nu vrea ceva complicat sa nu imi dea mult de lucru (cu toate ca mie imi place:P), ca vrea sa fie pe doua etaje dar nu mare, cu fluturasi..roz inchis, roz deschis...pe roz si fundalul sa fie deschis..alb..roz..
Crema vroia sa fie ceva nu foarte dulce si a ales ananas.
M-am tot gandit cum sa fac tortul, ce sa pun pe el pentru ca numai niste fluturasi nu mi se pareau ca arata bine:)
Asa ca inainte cu 3 zile m-am apucat de treaba luandu-l si pe al meu sot langa mine sa facem ceva figurine.Si a iesit ce vedeti...pregatite sa fie puse pe tort.
Dar.. la finalul torturlui unele nu se potriveau ca si culoare asa ca le-am pus la pastrare pentru urmatorul tort..:)Cam asta a fost tortul pritesei Mara de anul asta.
In momentul in care si-a vazut tortul a ramas cu gura cascata micuta:) si bineteles ca i-a placut. Singurul meu regret e ca trebuia sa scriu numele cu litere verzi pentru ca s-ar fi vazut mai bine:(La multi ani Mara, sa cresti mare si sa fi sanatoasa.Oana multumesc si eu.

Un comentariu:

SWEET CAKE STUDIO spunea...

Superb a fost,dulci culorile,calde si personajele dragute....